Syksyn fitnesskuurini

Internetti ei unohda ikinä, mutta onneksi minä unohdan. Hämärästi muistan tehneeni keväällä listan joistakin asioista, joita aion tehdä ja joista yksi oli, etten korjaa silitysrautaa lattialta pois ennen syksyä.

Tänään imuroidessani muistin tuon hämärän asian ja päätin, että nyt on aika sekä imuroida silitysrauta että laittaa se kaappiin ja kirjoittaa uusi tärkeä lista syksyä varten.

Syksyllä aion:

1. Käydä vähän väliä katsomassa ilman odotuksia ja toiveita, kauanko vielä menee, että saan kirjastovaraukseni luettavaksi.

2. Ajatella silmät kiinni asioita joka päivä ainakin vartin. Silmät auki ajatteleminen on välillä häiritsevää. Siinä ei pääse niin syvälle oman mielen kiemuroihin vaan pahimmassa tapauksessa siinä menee jonkun toisen mielen kiemuroihin tai avaa Netflixin.

3. Opetella olemaan aina vähän eri ihminen silmät kiinni ajattelun jälkeen, koska muuten ei lukemani mukaan kehity ja muutu. En aio olla tietenkään mikään Beyonce tai Dalai Lama vaan ihan oma itseni kuitenkin, mutta parempi versio. Henriikka 2.0.

4. Toteuttaa vihdoin muutamia asioita jostakin edellisestä listastani.

5. Kyseenalaistaa edellisten listojeni aikomukset.

6. Unohtaa toteuttaa kaiken.

7. Raspata kantapääni ja rasvata. En ymmärrä, miksi kuivun äärilaidoista.

8. Aina joka tilanteessa uskaltaa jotain pientä uutta.

9. Opettelen olemaan kiltti sillä tavalla, mikä ei tuota minulle itselle pahaa oloa eli olen ystävällinen mutta jämäkkä ja selkeä enkä mikään epäselvä ja marttyyriuhri ainakaan.

10. Ihmetellä puita.

11. Karata omasta kotoa ja tulla takaisin aika heti, etten huolestu.

Kyllä tässä on jo aika paljon kaikkea. Kivaa!

Heippa!