Puhuvatko miehet yhtä paljon naisista kuin naiset miehistä?

Minua pyydettiin kirjoittamaan edellä mainitusta aiheesta, ja minullahan sattuukin löytymään tähän oikea, faktatietoon perustuva vastaus.

Ei mitään hajua mistään.

Ainoa asia, josta olen varma, ovat omat ajatukseni ja sanomiseni, ja nekin heittävät karvaista häränpyllyään joka toinen sekuntia ihan vain siksi, ettei elämä kävisi liian karvattomaksi.

Jos haluaa tietää, mitä toinen ajattelee, pitää kysyä häneltä. Sitten samalla pitää muistaa, että se karvainen ajatus, jonka toinen heittää ilmoille, saattaa muuttua yhden pyllynpyöräytyksen aikana toisenlaiseksi.

Voin antaa tästä oman elämän esimerkin. Ehkä olen joskus sanonutkin täällä internetissä, että olen hirveän hidas prosessoimaan asioita ja aina, kun mitä tahansa tapahtuu nopeasti, menevät aivoni tiltiin. Ei ole hyvä ihmisen olla tiltissä.

No sitten aina joskus kerran viidessä vuodessa, kun saan tinterissä mätsin tai menen treffeille jonkun muun syyn takia, ja se toinen tyyppi sattuu sekoamaan ja haluaa nähdä heti, mitä teet huomenna ja ylihuomenna ja heti ja äkkiä ei erota enää koskaan.

Niin arvatkaa, mitä karvainen pyllyni on sanonut tähän asiaan, johon en pysty eli liian nopeaan toimintaan.

Että olen kiiiiiiireinen.

HÄRÄNPASKAA!

Oikeasti ainut asia, joka kalenterissani lukee on, että osta vessapaperia ja muista pyyhkiä.

Minulta meni 34 vuotta ymmärtää, että minun pitää sanoa "tää on liian nopeeta toimintaa mulle".

Eli ei sitä voi ihminen luottaa edes itseensä. Kuvittelin olevani vessapapereineni kiireinen vaikka oikeasti olinkin ahdistunut.

Niin sitä vaan, että se, mitä kukakin (erityisesti itse) ajattelee ja sanoo ja kokee ja tuntee, on ihan mitä sattuu milloinkin.

Ja sehän tässä elämässä onkin aika vinkeetä. <3