Via Dolorosa

Ihanaa perjantaita täältä villasukkien sisältä! Vihdoinkin tuntuu kesältä.

Arvatkaapa mitä uskomatonta, mitä ei voi uskoa? No.

Minä - kirjailija Rönkkösen Henriikka - esiinnyn Ruisrockissa sunnuntaina 8.7. klo 15.30. Muistaakseni se ei ole päälava vaan jotain paljon parempaa eli jonkun teltta nimeltä Kupla. Sinne telttaan en aio oksentaa ainakaan kirjaimellisesti, vain ainoastaan metaforisesti. Ihana supernainen Ronja Salmi vetää siellä haastatteluita ja minä käteen. Nyt huomaan jo, että lähtee lapasesta taas kaikki. Lapaseni ovat liian liukkaat tähän maailmaan.

En ole ikinä ollut Ruississa. Olen kuullut, että päästääkseen rockiin ja sieltä pois, pitää kävellä joku Via Dolorosa. Sitä odotan innolla, ja että onko tarpeeksi bajamajoja ja vesipisteitä ja ruokaa. Aion myös katsoa lauluesityksiä.

Jos näette minut siellä, niin ei hätää - vilkutelkaa ja saa tulla ottamaan selfieitä ja belfieitä kanssani. Säärikarvojani saa tulla ihastelemaan. Minua ei tarvitse pelätä paljoakaan. Olen ihan mukava ihminen, varsinkin jos olen juuri syönyt ja välillä muutenkin.

Erittäin lämmintä perjantain jatkoa ja erityisesti tärkeää viikonloppua - hästäg pride! Tuntuu hyvältä nähdä sateenkaarivärejä kaikkialla. Ja vaikka esimerkiksi translaki on vielä ihan perseellään (googlatkaa jos on unohtunut tai uutiset on menneet ohi), on muutoksia parempaan suuntaan kuitenkin tapahtunut, kuten esimerkiksi se, että yritykset ja seurat alkavat kiinnittää huomiota ihmisoikeusasioihin. Yritetään muuttaa tätä maailmaa siihen suuntaan, että ainut Via Dolorosa olisi kahden kilometrin kävely festarialueelle - ei se, tuleeko nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on.

Pus.

Ps. Muistuttaisin, että heinäkuun loppuun asti saa tilattua Bikkarin tarjoushintaan (19,90e sisältäen postikulut) Atenan sivuilta (atena.fi/henriikanblogi). Muista vain laittaa salakoodi HENRIIKANBLOGI. Myös Miekkarin saa samalla tilauskerralla tarjouksellisesti 4,90 e. Jos erikseen tilaa Miekkarin, niin silloin tulee postikulut.