Hallusinaatioita

Heipä hei!

Koirakuume on ihan infernaalinen. Se on niin kova, että olen siirtynyt hallusinaatiovaiheeseen eli lakannut näkemästä ihmisiä kaduilla, näen vain eläimet. Tämä on hyvä vaihe.

Koska on ihan hirveän vaikeaa lähteä reissuun, jos on koira, ostin lennot New Yorkiin. On myös hirveän vaikea lähteä reissuun, jos omistaa koiran, ja myös siksi ostin ne. Kalenteriini toki kirjoitin vahingossa New Yourk. En ole mitenkään hyvä muuta kuin suomen kielessä. Ranskaa luin koulussa kuusi vuotta ja ylioppilaskirjoituksissa sain täyden hylätyn. Aineesta nolla pistettä. Yhdessä harjoituskuuntelussa minulla oli väärän vuoden kysymykset enkä huomannut missään vaiheessa mitään. Sjema pel Henriikka. Ruotsi ja englanti menivät läpi, kun opettelin sanajärjestyksen ennen kirjoituksia ja 20 sanaa, joita kaikkia käytin aineissa. Selvinpäin kuitenkin.

Olen siirtynyt hallusinoimaan myös muutenkin. Kännykkäaddiktioni on saanut minut sen verran tiloihin, että saatan säikähtää käsieni liikahdusta, koska normaalisti ne ovat paikallaan puhelimessa. En myöskään enää tunnista eroa, selaanko Tinderiä, Sanapeliä vai New Yourkin metrokarttaa. Haluan elämäni takaisin, joten olen kieltänyt itseltäni kaikki apit paitsi Instan ja Facen. Näitä saan käyttää vähän, muutamia kertoja päivässä. Tänään kävin uimassa pitkästä aikaa, ja se tuntui ihmeelliseltä. Tuli sellainen “elämältä kaiken sain”-olo yolo. Siistiä.