Sain ihan hirveästi tällä viikolla

Välillä minulle tulee semmoisia Aulis Apeakärsä -viikkoja, mutta sitten aika usein minusta kuoriutuu semmoinen oikein ilotyttö. Silloin on kivaa.

Tällä viikolla olen saanut ihan kamalasti.

Sain suudella naista.Kuten huomaatte, olen aikamoisen hyvä suutelija. Tyttöjen suuteleminen on kivaa ja niin on poikienkin.

Sitten sain aivan hirvittävän upean laukun. Se on ostettu Suomen Turusta.Ja sen on tehnyt nuori parikymppinen taiteilijaopiskelija. Siellä oli koko pieni huone täynnä opiskelijoita myymässä omia tekeleitään. Kaikki nuoret siinä niin somasti ja ujosti törröttivät taiteensa edessä. Tämän laukun tekijä on siis itse suunnitellut ja painanut kankaan ja tehnyt kaiken. Voi vitja. Näitä ei myydä missään muualla kuin siellä Turun joulumarkkinoilla. Kyllä oli minulla hyvä mieli ostaa tämä.

Sitten sain tietysti vähän miehen polvea...Se ei olekaan mikään mielikuvituspukki.

Meinasin istua viereen, mutta pukki näytti, että polvelle. Lapset siinä vaan rivissä katselivat kateellisena ja jännittyneinä. Eipä sillä, kyllä se meikeläisenkin syke läheni isoja lukuja. Onhan se nyt sentään joulupukki. Mutta uskalsin, koska yolo.

Näin paljon kaikkea kivaa elämässä! Kyllä passaa taas.

Ihanaa viikkoa teille ja huomenna on maanantai ja muistakaa, että maanantaissa ei ole mitään vikaa vaan sun elämässä on, jos se vituttaa! Puspus!

Ps. Te senkin runkkarit luulitte, että kirjoitan panemisesta. Ei se mitään. Se on ihan normaalia.