Olen käynyt ihan hirveästi treffeillä!

Tämä teksti on KML eli Kirjoitettu Miehen Luvalla.

No niin. Elikkäs, olen käynyt ihan hirveästi treffeillä!

No yhdillä treffeillä olen käynyt. Mutta se oli kamalan kivaa, koska en juurikaan käy semmoisilla. Jotenkin ihan villiinnyin ja suostuin pyyntöön. Ei jännittänyt yhtään.

Yleisesti ottaen miehet, joiden kanssa tsättäilen soidinmenot mielessä, heittävät alle viiden minuutin keskustelun jälkeen tiskiin munansa.

Ensin siitä kerrotaan, että se jöpöttää pöksyissä. Jos ei juuri silloin jöpötä, niin muistetaan kuitenkin mainita, että kyllä se siellä on joskus jöpöttänyt. Että muna on pystyssä tarpeen vaatiessa ja ilman tarvettakin.

Sitten kerrotaan, että munan näkee ilman suurennuslasia. Jotenkin muka vaivihkaa se mainitaan. Että siellä jöpöttää ja sen kyllä huomaa ihan, vaikka olisi huonompikin näkö.

Tämä Mies ei onneksi munastaan puhunut. No yhdessä lauseessa vähän puhui, mutta sen vähän annoin anteeksi ja olin silleen, että tätä ne miehet jostain syystä tekevät, vaikka naisia ei munaskuukkelit kiinnosta vaan enemmänkin se, että onko hyvä tyyppi vai ei.

Pelasimme biljardia ja minä hävisin ja ei se mitään. Sitten sanoin, että tykkään seksistä tosi paljon, mutta nyt en aio ensimmäisillä treffeillä panna sinua, koska kiima ei ehdi nostaa päätään, kun ei tunne toista yhtään. Mitään sen syvällisempiä sääntöjä en noudata, fiiliksen mukaan menen.

Mies sanoi, että se on ok.

Sitten olimme lähdössä ja halusin vähän kosketusta, lämpöä ja rakkautta, joten sanoin miehelle, että saat puristella minun peppuani hetken, koska se tuntuu niin kivalle.

Mies puristeli innostuneena. Tämän seurauksen minulla tuntui pimpissä semmoinen pieni hento lämmin aalto. Ei mitään mullistavaa.

Mies sen sijaan yritti puristelun jälkeen pukea huppariaan ylleen nurinpäin ja sitten, kun vihdoin sai sen oikeinpäin päälle, ei useista yrityksistä huolimatta saanut sen vetoketjua kiinni.

Semmoinen vaikutus on pepun puristelulla miehiin.

Siksi minä niistä niin tykkään.