Ei ole varmaan helppoa olla mies

Kävin tänään hieronnassa. Siinä kun maata rötkötin naama reiässä, muistin sen kerran, kun olin elämäni ensimmäisessä hieronnassa.

Olin silloin muistaakseni 23-vuotias, hieronta oli ylävartalolle, ja se tapahtui semmoisessa spa-tyyppisessä paikassa. Jännitti jotenkin tosi paljon mennä sinne toisen ihmisen hipelöitäväksi. Ja sitten siinä oli se alastomuusaspekti. Että miten se nyt menee sitten. Pieni viaton Henriikka siellä panikoi, että kuinka paljon tässä pitää paidannappia nyt raottaa ja housua kiskoa alaspäin.

Ja yleensä paniikissa oleva ihminen ei toimi loogisesti.

Joten sen sijaan, että olisin kysynyt henkilökunnalta neuvoja, tein omat ratkaisuni. Ja jostain tuntemattomasta syystä päätin riisuutua kokonaan alasti. Yolo.

No ei siinä mitään. Hierojani oli varmasti nähnyt kaikenlaista, ja hän ystävällisesti vaan peitteli minut pyyhkeen alle. Tiukasti. Semisti nolotti, koska jotenkin aistin, että olisin ehkä sittenkin voinut piilottaa puskani alushousujen alle. Ehkä myös housujen. Noh, hieroja laittoi rentouttavan laineidenliplatusmusiikin päälle ja aloitti hieronnan. Huoneessa oli himmeä valaistus, siellä paloi kynttilöitä ja tuoksui hyvälle.

Ja sekös vasta hirveää olikin. Kaikki se rauhoittava rekvisiitta muistutti minua, nuorta parisuhteessa elävää ihmistä siitä, että kohta nussitaan. Sillä silloisen poikaystäväni kanssa jokainen hierontasessio oli päättynyt itse aktiin. Koska kamoon, ei ole mitään parempaa tapaa valmistella naista kuin hieronta.

Mutta joka tapauksessa, minä selvisin tilanteesta olosuhteisiin nähden hyvin. Hieroja ei tiennyt, että ajattelin jäykkää penistä, miehisiä käsivarsia, tiukkoja parakoita ja suuseksiä täydet 60 minuuttia, ihan koko rahalla.

Silloin mietin, että jos nyt olisin mies, niin kyllä tässä mela heiluisi puolelta toiselle, touhutipat valuisivat norona lattialle ja hieronnan jälkeen kävisin jossain suihkukopissa heittämässä seitit saippuatelineeseen.

Niin semmoista vaan, että ei ole varmaan helppoa olla mies.

Eikä myöskään siksi että.

Kun olin 10-vuotias tytön tyllerö rukoillen kiitin eräänä iltana Jumalaa (kyllä, se oli niitä aikoja) siitä, että en ole poika. Tämä tasan siitä syystä, että pojista tulee isona miehiä ja miehet joutuvat olemaan joulupukkeja.

Niin ei todellakaan ole helppoa olla mies.

Voimia teille.

Ps. Nykyään, kun menen hierontaan, haluan, että paikka on joku varastohuone, katossa välkkyy kirkas loisteputkilamppu, musiikkina soi korkeintaan katupora ja hieroja hakkaa mielellään jollain moottorisahalla selkää. Ei paneta enää.