Jääkiekkoanalyysi

Heipä hei ja moikkuli moi! Se on Rönkkönen täällä taas.

No mitäpä tänne, ihan hyvää, kiitos kysymästä. Eilen tuli jääkiekkoa televisiosta. Minäkin katsoin sen ensimmäisen pelin ja sitten lopulta toisenkin. Sen jälkimmäisen voitti Suomi. Jo ensimmäisen pelin aikana nautiskelin, että kyllä on niin hyvä selostaja tämä Mertaranta. Että onneksi on Mertaranta meillä. Olin inessä skenessä siinä. Ihan vasta loppumetreillä kuulin, ettei pronssipeliä kukaan Mertaranta selostanut. Minkä takia pitää vaihtaa selostajia tällä tavalla? En ymmärrä.

Olisin halunnut, että Tsekki voittaa ensimmäisen pelin, koska Mielikuvituspoikaystävä-kirjani kääntyy tsekiksi ensi syksynä ja vain voittajat lukevat kirjojani. Nyt harmittaa heidän puolestaan tämä menetys. Ehdin jo miettiä, että kohta koko joukkue tietää vaginaeritteistäni kaiken, siellä hienhajuisessa pukukopissa lukevat pareittain pillupierun turauksesta, mutta aina eivät asiat mene niin kuin haaveissa. Nooo, kyllä minä tästä selviän, mutta heistä en ole aivan varma.

No sitten katsoin viikonloppuna myös Ihmebantua, tukehduin useita kertoja omaan nauruuni ja mietin, että pitäisikö minunkin ruveta kirjoittamaan tv-sarjoja. Olen saanut kirjojeni tiimoilta monta viestiä, jossa joku juuri tukehtuu tai kuolee, ja se on aina niin mukava uutinen.

Nyt en keksi enää muuta. Moikka!