Ystävänpäivätarjous kirjoista

Moikka ja terveisiä kuukautisalushousujen (rumat, vanhat, kulahtaneet, mustat) sisäpuolelta!

Lauantaina kävin katsomassa Bohemian Rhapsodyn, itkin ja googlailin kaksi päivää kaikkea Queeniin liittyvää, etuhampaanikin tuntuivat kasvavan ja lauluääneni osui kerran nuotilleen.

Tänään alkoi kuukautiset, nyt sattuu perseeseen, kuppia ei tee mieli laittaa, supermegatamponista tuli läpi kolmessa tunnissa legginseihin asti. Se siitä.

Joku ihana toimittaja kysyi minua haastatteluun vastaamaan kysymykseen, miltä tuntuu olla sinkku ystävänpäivänä ja mitä tämä päivä ylipäätään minulle merkitsee. Jouduin jättämään haastiksen väliin, koska tuntuu ihan samalta kuin muinakin päivinä, ystävänpäivä ei merkitse minulle mitään. (Toki joskus parikymppisenä toivoin poikaystävältäni ruusuja, timantteja, hevosta ja linnaa, mutta en saanut ja suutuin, koska ajattelin, että sillä tavalla saan. En saanut.)

Mutta anyways, ystävänpäivä on hyvä syy ostaa kirja itselle tai kaverille, tai olla ostamatta. Kustantamoni tarjoaa huikealla alennuksella Bikinirajatapausta (12,90 e + posti) ja Miekkaria (4,90 e + posti)!! 🔥❤️ Saattaapa olla signeerauskin Bikkarissa, mikäli oikein tarkasti katsoo, toivottavasti se on minun signeeraukseni, en tiedä. Tilaus onnistuu osoitteesta atena.fi/henriikanblogi, muistakaa laittaa koodi YSTAVA2019. Kirjat voi tilata vaikkapa heti!! Ei tarvitse odotella.