Kysymyksiä ja vastauksia

Laitoin Insta Storyssä kysymyspalikan paikalleen ja sain seuraajilta monia mieltä askarruttavia kysymyksiä, joihin vastaan tänne. Olkaapat hyvät!

1. Mitä sulle kuuluupi?

Kiitos, tosi hyvää. Olin just itsekseni kiipeilemässä. Nyt mun kiipeilyvaatteet haisee ihan perseeltä mutta sehän onkin vaan hyvä myös.

2. Miten olet pärjäillyt? Toivottavasti aamukakat kulkee normaalisti!

Erittäin hyvin. Viime vuosi oli mun koko elämän paras henkisellä mitta-asteikolla. Alan ymmärtää itseäni koko ajan paremmin, ja turha hötkyily ja sekoilu rupeaa jäämään pois eli en ole enää niin dramaattinen. Vähän toki aina. Aamukakka tulee vasta noin klo 11! Saatan jopa nukkua siihen asti, mutta herään ennen kuin se tulee.

3. Mikä on parasta just nyt?

Hain äsken LieMestä ruokaa ja nyt vatsa on täynnä. Ja tietty se on parasta, että voin jutella teidän kanssa tätä kautta.

4. Oletko ihastunut tällä hetkellä?

Itseeni olen aika paljon. Mulla ei ole ollut näin kivaa itseni kanssa vielä ikinä! Miesjuttuja ei ole tällä hetkellä.

5. Saako suklaakonvehtirasian alemmasta kerroksesta syödä ennen kuin ylempi on tyhjä?

Omaa rasiaa saa ropeltaa ihan miten vaan. Kylässä en tohtisi.

6. Jos näkee seksiunia, niin lasketaanko se.

Kyllä. Näin just ite viime yönä unta, että joku mies kysyi multa: “Saako A:ta?” Se tarkoitti anaaliseksiä. Vastasin, että joo, ja mietin, että mihin vittuun taas lupauduin. Mutta ei me ehditty siihen asti, kun mun piti mennä sukeltelemaan sorsien kanssa!

7. Aiotko hankkia vielä koiran/koiria?

Joskus ihan varppina.

8. Onko sun äiti lukenut kirjat? Jos joo, mikä reaktio.

ON! En ole ollut näkemässä lukureaktiota, mutta viestillä olen saanut kannustusta ja kiitosta. Äiti myös löytää kaikki kirjoitusvirheet mun kirjoista. Ensimmäisessä oli kuulemma yksi, toisessa kolme.

9. Mistä Amos Rex -joukkohysteria johtuu?

Koska sieltä voi laittaa värikkäitä kuvia someen.

10. Kirjoitatko uutta kirjaa jo vai oletko päivätyössä?

Aloitin Islannin reissun jälkeen kirjoittamaan.

11. Koska kolmas kirja tulee?

Sitä en vielä osaa sanoa. Kirjan kirjoittaminen on iso, pitkä ja aivan saatanallinen haistapaska-prosessi. Sanoisin, että minimissään 1,5 vuotta mulla menee. Kahdessa alkaa olla jo paketissa.

12. Miten kannustaa miestä puhumaan tunteistaan?

Tunteista puhuminen voi olla tosi vaikeaa. Kun on itse tottunut jauhamaan ihan kaikesta, voi olla vaikea myös ymmärtää, miksi toinen ei vaan osaa tai uskalla. Matka tunteiden tunnistamiseen ja niistä puhumiseen voi viedä vuosia ja koko elämänkin.

Yleensä itse keskityn siihen, että olisin mahdollisimman hyvä kuuntelija. Pyrin siihen, etten lähde tulkitsemaan mitään, vaan kysyn suoraan. Ja toki kunnioitan sitä, mitä ikinä toinen kertookaan, vaikka hän ei sanoisi juuri niitä juttuja, joita itse toivon kuulevani.

13. Mitä tehdä, kun naapuri on mulkero?

Riippuu siitä, millä tavalla mulkerous maximus näkyy. Menisin juttelemaan ja kertomaan huoleni. Tai sitten ottaisin yhteyttä isännöitsijään, jos asianlaita on sellainen. Iltaisin meditoisin ja toivoisin, että naapuri vetäisi päänsä perseestään, kasvattaisi siivet ja lentäisi pois.

14. Millainen on unelmamiehesi?

Sitä on minun mielestä ihan kauhean vaikea määritellä. Kun katson tulevaisuuteen kolmannella silmälläni, toivoisin, ettei arkeni välttämättä hirveästi muutu, ainakaan nopeasti. Olen itse löytänyt kivan sisäisen balanssin ja toivoisin, että mies olisi myös. Siitä olisi hyvä lähteä rakentamaan pitkää ja seikkailuja täynnä olevaa ihmissuhdetta sellaiseksi, että se olisi just meidän näköinen eikä kenenkään muun. Minusta olisi kivaa tehdä yhdessä seuraavia asioita: pussailu, halailu, hipsuttelu, rapsuttelu, seksittely, aamukahveilu, syömäily, liikuntailu, siivoilu, tiskailu, ruoanlaittoilu, netflixailu, kinailuriitely, väittely, ystävien tapailu, vitseily, jekkuilu sekä eläinvideoiden katselu.

15. Voisitko kiinnostua naisista romanttisesti?

En ole koskaan vielä ollut romanttisesti naisesta kiinnostunut, joten tuntuu vähän, että en. Joskus, kun minulla vielä oli Tinder, katsoin kyllä mielelläni naisten profiileita, koska naiset on niin kauniita ja suloisia ja ihania. Mutta miehet vetää enemmän puoleensa eroottisesti ja romantillisesti. Miesten seurassa sählään, menen tiloihin ja teen asioita, joille ystäväni voivat nauraa myöhemmin ja minäkin joskus vuosien päästä.

16. Pitääkö joulukoristeet ottaa jo pois?

Ei tietenkään. Kutsut niitä vaan eri nimellä joulun jälkeen, esim. tunnelmakoristeiksi. Mulla on ikkunassa tunnelmavalot ympäri vuoden.

17. Mikä olisi hyvä määmatkakohde Euroopassa?

Kaikki. Merenrantaa löytyy, vuoristoja löytyy, suurkaupunkeja, pienkaupunkeja, nähtävyyksiä, epänähtävyyksiä. Kaikista matkoista tulee muistoja. Kun menee yhdelle määmatkalle, tietää jo vähän, mitä toivoo seuraavalta. Siitä se lähtee.

18. Mitä sanoisit 16-vuotiaalle itsellesi?

Mä rakastan sua ihan kamalan paljon. Sä olet ihan hirvittävän ihana, fiksu, kaunis, empaattinen ja ainutlaatuinen otus. Sä kirjoitat tosi hyvin ja susta voisi tulla vaikka kirjailija. Sä olet tosi herkkä ihminen, ja se on sun supervoima. Sun ei tarvitse hävetä sitä, että itket paljon. Sun ei tarvitse hävetä sitä, ettet aina jaksa. Kerro, jos haluat, että autan ihan missä vaan asiassa. Sun ei tarvitse pelätä, koska mä olen tässä sun tukena. Sulle tulee hieno elämä ja sä selviät tosi hyvin kaikista vaikeista ajoista. Usko tai älä, se paska, jota välillä satelee sun mielen maisemissa ihan vuosi tolkulla, tekee susta lopulta vaan itsevarmemman, viisaamman, ymmärtäväisemmän, rohkeamman ja iloisemman vesselin.

Ja sitten vielä. Sä et voi runkata liikaa. Mutta ehkä sitä banaania kannattaa välttää, ettei tuu mitään pöpöjä. Tai laita ainakin kumi päälle. Anyways, hyvin sä vedät. Usko ittees. Pus.