Kesähien tuoksuiset terveiset

Täällä kaikki hyvin ja ihanan hikisesti. Tämmöisissä helteissä parasta on se, kun voi itse tehdä musteläikkätestejä istumalla tuolilla ja sitten tulkitsemalla persehien jättämää kuvaa syvällisesti ja ammattitaidolla.

Olen käynyt harjoittelemassa uinnin päätykäännöstä Allas Sea Poolilla, koska Stadikka on mega fail eli kiinni. Nämä on näitä ensimmäisen maailman ongelmia - persehiestä tulkitaan juhannukseksi lunta ja ulkouima-allas on remontissa. Onneksi kuitenkin jotkin asiat pysyvät samana eli puolikahdeksan aamupaskani ei ole siirtynyt mihinkään vaan herättää aina klo 07.27, jotta ehdin hoiperrella puoleksi unenpöpperöisenä vessaan.

Yhtenä päivänä kävin juoksemassa kilometrin. Sitten päivitin siitä Instaan Töölönlahden laiturilla. Tuli kylmä ja inhottava olo, koska tekstin tuottaminen kesti niin kauan ja aurinkokin häikäisi kännykännäyttöä niin, että filtterin valinta oli kauhean vaikeaa. En juokse enää koskaan.

Viime lauantaina olin Hyvinkäällä kirjakaupassa. Yleisöryntäys oli valtava - vain äitini tuli paikalle. Tämä on tätä megajulkkiksen elämää. Ihan kreisiä menoa. Jokainen haluaa osansa.

Lauantaina menen päiväreissulle Kuopioon Matkuksen Suomalaiseen kirjakauppaan klo 14. Olisi ihanaa nähdä teitä kaikkia Savon tyyppejä siellä, koska äitinikään ei pääse paikalle. Toivon kuulevani teidän murretta ihan mahdottomasti ja joka paikassa, koska se on niin best, ja silloin minusta tulee ihan tosi lempeä vetkula. En tiedä, mitä se tarkoittaa, mutta aina ei tarvitse tietääkään kaikkea.

Kesäkuun 6. päivä on tämän kevään viimeinen haastattelu, ja se on Jätkäsaaressa Malaga-baarissa klo 18. Ystäväni ja kollegani Nina Honkanen jututtaa minua siellä. Tulee ihan super kiva ilta, joten kannattaa pistää kalenteriin tarroja jo sen päivän kohdalle.

Aurinkoisia päiviä kaikille ja persehien tuoksuisia rakkaustulkintoja! Kyllähän te tiedättekin jo, että jos ei heilaa helluntaina, niin sitä suurempi pehiläiskä. Pus.