Kirjakiertuehommeleita

Heippodei ja tervehdys!

Aina olen halunnut kiertueelle elämässäni. Jo lapsena halusin, kun lauloin äänettömästi hiusharjaan Whitney Houstonia ja olin fantasioissani miljoonien ihmisten edessä lavalla seksivaatteissa.

Näin ne unelmat vaan toteutuvat vahingossa.

Elikkäpäs tässä huhtikuun aikatauluja.

JYVÄSKYLÄ

Ke 18.4. Suomalainen kirjakauppa klo 16

Ke 18.4. Menkkafestarit Lutakossa (en tiedä, mikä se sellainen lutakko on, mutta jos löydätte minut jostain lätäköstä pomppimasta, niin hakekaa herranjestas pois ja äkkiä), esiinnyn klo 19

To 19.4. Akateeminen kirjakauppa klo 16

TAMPERE

Pe 20.4. Ratina Suomalainen kirjakauppa klo 16

HELSINKI

Ma 23.4. Suomalainen kirjakauppa Aleksilla klo 15.40

ESPOO

Ma 23.4. Iso Omena Suomalainen kirjakauppa klo 17.30

OULU

La 28.4. Suomalainen kirjakauppa klo 13 (menkkojen laskettu aika on just tuolloin, että katotaan, mikä petolinnun perse aka aulis apeakärsä siellä mikrofonin varressa ilakoi vaikka onneksi osaan feikata kuitenkin että kaikki hyvin ainakin puolen tunnin ajan pystyn)

Tulkaa kuuntelemaan tai ottamaan selfieitä ja belfieitä tai signeeratuttamaan kirjoja tai ihan vaan pällistelemään korvatulpat korvissa. Minulle käy kaikki. Minusta on niin ihanaa nähdä teitä, kun muuten on tämä kirjoittajan työ niin itsekseen olemista. En tiedä, kuka lukee kirjojani, paitsi että välillä tiedän, koska olen nähnyt teitä ihanuuksia näissä tapahtumissa ja se tekee minut onnelliseksi.

Toukokuussa on tulossa vielä Espoo, ehkä Vantaa, Riihimäki, Hyvinkää ja tietty Kuopio.

Niin kivvaa!!!!