Tervetuloa uusille sivuilleni ystäväiseni!

Ei voi olla totta! On se. Minulla on ihan ikiomat kotisivut. Sinkkublogini tekstit ovat siirtyneet tänne ja samoin myös minä siinä sivussa. Kannattaakin olla aina varovainen, kun importtaa ja exporttaa asioita, kun ei tiedä, mitä kaikkea siinä siirtyykään ja minne.

Tästä eteenpäin täältä löytyy siis kaikki, mitä voi löytyä. Toki myös Instaani kannattaa seurata (@henriikkaronkkonen) sekä virallisia Face-sivujani (@henriikanblogi). Kovimmille stalkkereille suosittelen Instaani, sillä siellä tiedotan eniten ja muistutan itseänikin kaikista jutuista, joissa olen mukana.

Minä lähden nyt kiipeilemään ensimmäisen kerran koko tällä viikolla, kun en ole vielä yhtään ehtinyt aikaisemmin. Vai olenko? En muista enää. Hirmuisesti kiirettä pidellyt, mutta kivaa on ollut.

Joku jo kommentoikin, että mitä se Rönkkösen naama on ihan kaikkialla, onko pakko, eikö ole mitään muita haastateltavia, ihan ärsyttää. Aika mukava kuulla. Eikä tarvitse olla huolissaan, sillä tämä ei tähän lopu. Haastattelut jatkuvat ensi viikolla.

Rentouttavaa sunnuntaita ja kaikkea hyvää. <3