Ihanaa ystävänpäivää!

Tiedättekö sen tunteen, kun herää ystävänpäivän aamuna aika krapulaisena itse tehdyn dildomunan vierestä, joka hajoaa kahtia aina, kun sen käynnistää?

Minä tiedän!

Se tuntuu ihan kivalta.

En valitettavasti sittenkään rakastunut lauantaina, vaikka kävin monta kertaa miestenvessassa juttelemassa kaikille miehille. No oikeasti menin sinne pissalle, koska ilmiselvästi miehet eivät urinoi, koska vessat ovat aina tyhjiä tai täynnä naisia, koska naiset urisee miestenkin puolesta. Tavoitteeni oli puhua spontaanisti yhdelle miehelle ja hoidin sen alta pois heti ensimmäisellä vessakäynnillä. (en ole kauhean hyvä sinkku, mutta tavoitteet pitää olla realistisia)

Minusta kyllä tuntui, että mies luuli minun puhuvan itsekseni, mutta tavoitteessa ei oltukaan määritelty sitä, että miehen pitää vastata. Ensi kerralla sitten mietin senkin vähän tarkemmin.

"If opportunity doesn’t knock, build a men's bathroom door." -Dalai Lama

Tässä on video, jolla muna näkyy. Jos tämä toimii. Muna ei ainakaan toimi. Tai kyllä se sillä tavalla toimii, että koirani vähän jännittävät sitä, ja minä myös siinä mielessä, että vaginani kuiskasi minulle munan nähtyään: "Älä tuo sitä lähelleni saatanan runkkarihuora tai alan pissata spontaatisti housuihisi." Ja vaginaa pitää kuunnella. Se on välillä vähän temperamenttinen ja aggressiivinen.