Nainen valmistautuu treffeille vs. mies valmistautuu treffeille

NAINEN:

Kun treffipäivä lähestyy, alkaa naisen elämässä täysi tohina. Yhtäkkiä tuntuu, että peilistä katsoo hirviö.

Pakko laittaa tukka ojennukseen. Sitten täytyy pistää maksulliset ripset takaisin riviin. Uusi meikkivoide hakea kaupasta.

Häpykarvat lähtee. Alapäähän jää kuolleen siilin näköinen raato, koska jostain syystä se sheivaus ei nyt vaan onnistu. Ei se koskaan onnistu ja aina se siltä näyttää, mutta nolottaa jo valmiiksi tämän uuden tuttavuuden puolesta.

Säärikarvat lähtee. Nännikarvat pitää nyppiä. Kulmakarvat. Kaikki karvat lähtee. Suihku on tukossa. Vessanpönttö on tukossa jännäkakan takia. Kaikki on tukossa, mutta tukka on hyvin ja ripset suorassa. Jalkovälissä kuitenkin raato.

Pitää siis ostaa uudet alushousut. Semmoiset söpöt, jotka vievät mahdollisesti tulevan kumppanin ajatukset pois raadosta.

Samalla mukaan tarttuu uusi mekko. Sellainen, jota varten pitää laihduttaa pari kiloa, jotta se näyttää kivalta.

Treffipäivän aamuna täytyy varmuuden vuoksi vaihtaa lakanat – koska eihän sitä koskaan tiedä. Ja tiskit. Ne pitää saada pois. Ihan sen takia vaan, että muutenkin tulisi tiskattua juuri nyt. (Niin varmaan.) Jos nyt vielä imuroisi. Ihan muuten vaan. (Niin varmaan.) Ja ai niin, vessanpöntön istuimen alta pitää pyyhkiä kaikkia mahdolliset roiskeet pois. Kun mieshän tietysti nostaisi kannen. Ettei se näe sitä. Pissaa.

Vessan roskis pitää viedä. Koira pitää lenkittää niin, että siitä on veto pois, jos mies tulee luokse. Kissanhiekkalaatikko täytyy vaihtaa kokonaan uuteen.

Treffeistä viestitellään vähintään kolmen läheisen ystävän kanssa usean päivän ajan. Tilannetta pitää kartoittaa, viestejä analysoida, miettiä, että millainen mies. Ollaan muka silleen, että ei tässä mitään, mutta oikeasti asetellaan miestä jo alttarille ja sukujuhliin. Sinne sopisi hyvin jököttämään, vaikka ei olla edes koskaan nähty.

Mies on toki jo stalkattu läpi kotaisin. Nainen tietää nimeltä miehen KAIKKI exät, niiden koirien nimet ja ylipäätään koko ystäväpiirin. Lisäksi nainen tietää muun muassa missä kaikkialla mies on matkustanut ja mitä syönyt. Miehen sosiaaliturvatunnus on kännykän uusi salasana.

Sitten ollaankin valmiita lähtemään liian pienissä kärsimyskengissä kohti treffipaikkaa. Bussissa kosketellaan vasemman käden nimetöntä. Hymyillään.


MIES:

Kampaa tukan.
Pukee.
Menee treffeille.