Rakkauskirje kaikille sekopäisille runkkareille

Moi kaikki ihanat,

Olen julkaissut tämän kuvan joskus aikaisemminkin, mutta laitan sen nyt uudestaan, koska täällä pyörii myös paljon nuoria seuraajia.Minulla on maailman pienimmät sporttitissit, mutta kun niitä hakkaa nyrkeillä yhteen, ne näyttävät ihan megaisoilta. Joten jos joskus tuntuu, että kaikki muut ovat jotenkin täydellisempiä kropasta kuin itse, niin kannattaa muistaa, että kaikki on asennosta, kuvakulmasta, nyrkeistä ja filttereistä kiinni.

Joka ikisestä ihmisestä saa otettua seksikkäitä kuvia. Joka ikisestä.

Kyse on vaan siitä, kuka julkaisee ne kuvat ja kuka ei. Joten ei kannata ajatella, että on ruma, koska et sä oo. Ei kannata ajatella, että sellaisilla kuvilla saa hyvän miehen, joka rakastaa silloinkin, kun kaikki on päin ripulireikää. Ei saa.

Niillä tissipersekuvilla saa peräänsä juurikin niitä tissipersemiehiä, jotka eivät muusta välitä. Eikä kukaan halua sellaista ystävää, joka on kiinnostunut vain ulkokuoresta. Ei kukaan. Koska lopulta semmoinen saisi vain pahan olon itselle.

Minä kirjoitin 1,5 vuotta seksiblogia City-lehdelle ja täälläkin puhun avoimesti seksistä, koska mielestäni se on erittäinkin ihana ja herkkä asia ja tärkeä voimavara. Kuulen usein, että "sulla on varmaan paljon vientiä ja miehiä". Tällä avoimuudella olen saanut kuitenkin yhteydenottoja toki hyviltäkin tyypeiltä (kiitos!), mutta enimmäkseen niiltä "annatko persettä" ja "mulla seisoo, jos haluut seksiä".

Minä en ole kiinnostunut sellaisesta enkä tule koskaan olemaankaan. Se on yksinkertaisin tapa nähdä seksi. Kun minä sanon panettaa, joku random lupautuu helpottamaan tätä panetusta. Siinä ollaan kuitenkin kaukana siitä, mitä seksuaalisuus ja nautinto ovat. Jos nyt tässä vaiheessa mietit, että miten niin, mene jumalauta kirjastoon ja kiireesti.

Muutenkin, ulkokuori on aika helposti rusentuvainen. Yksi kännykkää näpräävä autokuski, yksi silmänräpäys ja oma kroppa saattaa olla paskana. Yksi raskas vuosi ja kehossa onkin 20 kiloa enemmän massaa kuin aikaisemmin. Yksi yllättävä jäinen kohta, kaatuminen kasvot edellä kaiteeseen ja peilistä katsookin erinäköinen ihminen.

Joten kannattaa mieluummin keskittyä olemaan sekopäinen runkkari, sillä se ei koskaan lähde susta mihinkään. Sekopäinen runkkari voi oppia rakastamaan itseään, kroppa ei koskaan.

Rakkaudella,
masturbaattori84