10 kohdan analyysi Tinderistä

Vietin eilen yli kaksi tuntia kirjastossa netissä roikkuen, kun päivitän uutta vanhaa iPhone4:stani. Sitten vietin kotona kaksi tuntia etsien appseja, jotka katosivat päivityksen aikana.

Ja lopulta, latasin Tinderin.

Olen vuorokauden aikana viettänyt siellä yhteensä noin 30 minuuttia. Vasta. Ikähaarukkani on laaja 26-vuotiaista nelikymppisiin. Kilometrit toki täysillä.

Ensinnäkin, minä uskon taas siihen, että meressä on kalaa, koska Tinder.

Toisekseen, en ole uskaltanut painaa vielä sydäntä, vaikka vastaan on tullut vaikka ja mitä söpöläisiä, koska mitä jos tulee match ja ne alkaakin jutella ihan hulluna. Äiti on opettanut, ettei vieraille miehille pidä jutella. Ja siis toistan, en oikeasti ole uskaltanut painaa. Katson vain hymyillen, että söpö, söpö, söpö ja ruksi. Mutta olenkin amatööri tässä vielä. Kohta automaatilla sydäntä kaikille.

Kolmannekseen, painoin yhden kerran sydäntä yhdelle jollekin, koska sillä oli hauska teksti kuvan alla.

Neljännekseen, painoin toisenkin kerran jollekin toiselle, mutta vahingossa, koska panikoiduin.

Viidennekseen, mitään ei tapahtunut siitä huolimatta. Ei matcheja, ei juttelua, ei treffejä, ei avioliittoa. Kyynel. Lopetan kaiken.

Kuudennekseen, ei se mitään, koska kivekset.

Seitsemännekseen, minusta on hauskaa, miten eri tavalla ihmiset kuvaavat itsensä. Vessaselfie näyttäisi olevan kuumaa kamaa. Hellyyttävää on myös se, kun vastaan tulee joku perus Jorma ja kuvassa näkyy sohva. Sohvalla ei istu ketään.

Kahdeksannekseen, kuvan alla oleva teksti ratkaisee paljon. Erityisen herttainen oli esimerkiksi Pedro ja teksti: "Minulla on ruskeita silmiä :)"

Yhdeksännekseen, minulla on sinisiä silmiä.

Kymmenennekseen, Tinder on vähän kuin pippeli - sitä tekee mieli hipeltää jatkuvasti ja jännittää, että koska tulee.

Heippa!

Ps. Aion ottaa tänään elämäni ensimmäisen etukameraselfien. Siitä tulee varmasti upea.