Tukka harjattu - nyt jännittää

Tänään oli kiva päivä, isänpäivä. Sain isältä ison säkin raakoja hirven luita koirille ja itselle lihaa. Nam.

Sitten syötiin herkkupihvejä ja herkkukakkua.

Sitten sain yhdeltä kuusivuotiaalta kaveriltani karhuntassuttelua päästä varpaisiin (eli kokovartalohieronnan), leikkisuklaamureketta tarjottimella sänkyyn, tatuoinnin käteen ja mikä suurenmoisinta - hiustenharjauksen.

Tämä on se sama ystävä, joka totesi minulle puoli vuotta sitten, että minulla ei ole aviomiestä sen takia, koska en harjaa hiuksiani.

Joten katsokaa tätä silopäätä.Rupesi heti jännittämään. Varmaan ihan hirveä tunku kohta.

Ja eilen, arvatkaa mitä! Tapasin kaverini bileissä elämäni ensimmäisen Sinkkublogi-fanin. Se oli tosi ystävällinen ihmismies ja sillä oli karvoja naamassa. Myös päässä. Ehkä muuallakin, en tiedä. No joka tapauksessa se oli kiva yllätys.

Ja vielä sitten semmoista, että viime viikolla torstai-iltana minua puhututti ihan kauheasti, joten tein videon. Se kertoo avioliitoista. Sitä tulee aina mietittyä - tietysti eri tavalla, kun ei ole itse rakastunut - että tuota noin niin ihan kuin avioliitosta unohtuisi jotain tärkeää. Semmoinen ystävyys ja itsensä kuunteleminen. Koska halutaan vaan päättömästi naimisiin ja pian jo alkaa tuntua toinen itsestäänselvyydeltä ja siltä, että sitä voi kohdella vähän miten sattuu, kun on se siinä kuitenkin, koska avioliitto.

Itsestä taas kun tuntuu, että avioliitto on vähin asia, mitä voi kaivata, koska kaipaa ainoastaan sitä, että tapaisi hyvän ja hauskan tyypin, jota on kiva panna. Koko loppuelämän tai vähemmän - ihan, miten asiat sutviutuu parhaiten.

Niin sitten syntyi tämä.
Niin semmoinen kiva päivä ja viikko!