Teki mieli kirjoittaa kirje

Voi että sentään. Tykkään kirjoitella kirjeitä, mutta minulla ei ole kirjekavereita. Mutta ei se mitään, koska heti keksin yhden tyypin, jolle en ole koskaan vielä kirjoittanut.

Tämä on sitten ihan yksityinen kirje, joten toivoisin, ettette lue tätä. Myöskin tämä on ihan tyhmä juttu, joten älkää siksikään lukeko. Tämä on yhtä salainen kuin salaisuuksien pahvilaatikkoni ala-asteella, jossa luki isolla TOP SEACRET.

No niin heippa!

****

Rakas peräreikä,

Mitä kuuluu? Minulle kuuluu hyvää. Olet mielessäni useasti ja siksi ajattelinkin kirjoittaa sinulle kirjeen. 

Minusta sinä olet aika jännä. Siellä piileskelet kahden ison muhkean kummun välissä ja karvan seassa kuin mikäkin mörrimöykky. 

Aamuisin päästelet semmoisia ääniä, että usein mietinkin, miten onnekas on se mielikuvituspoikaystävä, jota ei ole olemassa.

Mutta ei se mitään. Sinä olet minulle tärkeä.

Meillä on paljon yhteisiä muistoja. Kerrankin, Brasilian sademetsässä käyskennellessämme päätit pistää vesitanhut käyntiin. En ole eläissäni juossut niin kovaa ja niin omituisessa asennossa lähimpään vessaan, joka oli kaukana.

Muistan toki myös sen, kun tämän jälkeen suutuspäissäni ja ehkä peloissani myös, otin ummetuslääkettä. Päätit lyödä ovet kiinni. Odotin anteeksiantoa viisi vuorokautta, istuin pöntöllä tunteja. Lopulta, kun päästit irti siitä kaikesta kaunasta, ulos tuli kova, mutta säälittävä papana. En vielä tänäkään päivänä tiedä, minne se kaikki paska katosi.

Moni mies kokee sinut tosi kiinnostavaksi. Joskus ne yrittävät sillä tavalla vaivihkaa tökkiä peniksellään sinua. Ne kuvittelevat, etten huomaa. Mutta sinä olet kyllä semmoinen portinvartija, ettei sinne ihan joka epeli pääse. Vaikka sitten kuitenkin lopulta pääsevät. Yleensä vähän hermostut tästä ja olet silleen, että mitä vittua, ja sitten kostoksi pullautat eteiseen pari peräpukamaa.

Saat anteeksi.

Haluaisin kysyä semmoista, että kun joskus ihan leikkimielisesti itsekseni saatan pikkuisen kosketella sinua, koska tavallaan olet aika kivasti kutiseva, niin millä keinoin sormesta saa irti sen hajun sitten?

Ei muuta.

Rakkaudella,
Henriikka Sormi Rönkkönen

****

Haloo!! Onko siellä vielä joku? Ihan kuin joku olisi liikahtanut...