Tänään on ollut spesiaali päivä

Moi!

Voi vitja sentään, tänään on ollut erikoinen päivä.

Ensinnäkin. Opin, mitä YOLO tarkoittaa. Olen luullut koko elämäni, että kun porukka tägäilee YOLOa kaikkialle, se liittyy jotenkin siihen Jolon panttivankikriisiin vuosien takaa. Pikkuisen olen pahalla ajatellut niitä ihmisiä, jotka ovat sellaista tehneet. Mielenosoituksellisesti en ole yhdestäkään semmoisesta yolottelukuvasta tai statuksesta tykännyt koskaan.

Mutta siis yolo tarkoittaakin, että You Only Live Once. Namaste.

Toisekseen. Flirttailin kaupankassalle. Ensin flirttailin viime viikolla ihan vahingossa. Sitten tänäänkin yritin, mutta se ei enää onnistunutkaan yhtään ollenkaan. Tiputin puolentoista litran limsapullon lattialle ja löin ostoskorilla takanani seisovaa naista käteen samalla kun kiljuin, että unohdin antaa pullonpalautuskuittilappusen ostosten yhteydessä. Se kaikki oli tosi kamalaa, mutta yolo. (Innostuin tästä yolosta nyt ihan täysillä. En lopeta sen käyttämistä koskaan.)

Kolmannekseen. Olen kuullut tässä vuosien varrella useita selityksiä sille, miksi ehkäpä olen sinkku. Yksi selitys on ollut rakas ja lämmin kokovartalopingviiniyöpukuni.


Mutta kamoon. Kuten kuvasta huomaatte, ei se se voi olla. Maailman seksikkäin asu.

Toisen selityksen sain viisivuotiaalta kaveriltani, kun hän kuuli, etten harjaa koskaan hiuksiani. "Ai et sä harjaa sun hiuksia? No sen takia sulla ei oo aviomiestä." No nyt olen välillä vähän harjaillut sormilla. Eli ei voi olla sekään.

Tänään taas sitten saksalainen vieraani sanoi, että piereskelen liikaa.

Loppu.