Vaginat on tosiaankin vähän hassuja

Olen saanut ihan hirmuisen paljon yhteydenottoja ja viestejä ja seuraajia Juutuuppiinkin ainakin sata! Kiitos kaikille. Tuntuu tosi kivalle, jos joku saa jutuistani jotain itselleen.

En olisi ikinä uskonut, että vaginapieru on se, joka räjäyttää pankin, mutta toisaalta vaginat on semmoisia, että ne räjäyttelee ja hallitsee maailmaa. Eikä niistä voi koskaan tietää.

Kerrankin, kun nukuin alasti, niin yön aikana sängystäni oli kadonnut nenäliina enkä keksinyt mitään muuta selitystä sille, minne se olisi voinut hävitä kuin vaginaan. Sen jälkeen olen aina nukkunut kireät alushousut päällä, ettei vaan yön aikana häviä verhot, matot ja peitot ja kaikki. Onhan se kuitenkin reikä ja reikiin voi aina hävitä asioita.

Tai toisenkin kerran, kun oli joogaamassa 30 muun ihmisen kanssa ja siinä lettu levällään oltiin jalat vasten kattoa, ja minä olin vähän liian rennosti, niin se reikäpirulainen imaisi ilmaa sisälleen ja oli silleen, että kuules emäntä. Kun sä vaihdat asentoa, täältä törisee isosti etkä sä voi sille mitään. Sen jälkeen en ole ollut enää ihan niin lettu levällään joogassa ja myöskin on ollut vähän vaikeaa keskittyä namastelemaan, kun ei ole voinut tietää, mitä vagina keksii seuraavaksi. Joten siirryin pilatekseen.

Tai kolmannenkin kerran, kun harrastan seksiä ehkä noin kerran vuodessa ja sen kerran, kun harrastan, se on vaginalle niin hirveä shokki, että seuraavan kuukauden ajan jalkoväli kutisee niin maan perkeleesti, ettei kundia voi nähdä, koska shokkipillu. Siellä on hiiva, rabies, musta surma ja sellainen hirmumyrsky, että jotain epämääräistä vuotoa roiskuu pitkin häpykarvoja. Eikä sellaista ole helppoa alkaa kuvailemaan miehelle, kun sen käsi hipoo reisiä. Että sä et halua nähdä sitä etkä koskea sinne.

Koska jos miehelle puhuu vuotavasta verisestä hiivaisesta reiästä, se ei nuku kolmeen kuukauteen.

Mutta semmoisia on vaginat.